Idegrundlag og historie
- tætninger til industriel anvendelse

Idegrundlag og historie

Hele idegrundlaget bag M Seals A/S er bygget op omkring tætninger til industriel anvendelse. Virksomheden dækker hele området fra små finmekaniske emner til store, krævende maskintætninger. Produkterne finder vej alle steder, hvor der er ønske og behov for både bredde, dybde og professionel rådgivning.

M Seals blev grundlagt i 1963 under navnet Mogens Christensen, Ingeniør- & Handelsfirma A/S. Vi er et firma i fortsat udvikling og råder i dag over 5.000 m2 kontor, laboratorium, produktion og lager. I Sverige har vores datterselskab, M Seals AB i Halmstad, stor fremgang, ligesom Kina er blevet et stort marked for os med etablering af en lokal salgsafdeling. I 2007 blev M Seals en del af den internationale gruppe DIPLOMA PLC. Dette har åbnet nye muligheder, bl.a. i form af frugtbart samarbejde med andre virksomheder i gruppen, fx det amerikanske Hercules Sealing Products. Med opkøbet af Ramsay Services i Newcastle i 2014, er M Seals trådt fuldt ind på det engelske marked. Ramsay har betydelig ekspertise omkring tætninger til olie- og gasindustrien, luftfartsindustrien samt forsvarsindustrien. Disse kompetencer kompletterer M Seals i forvejen brede erfaringsområde.

Vi har målrettet arbejdet hen imod en specialisering inden for tætninger til alle grene af industrien samt individuelt fremstillede emner i syntetisk gummi, PTFE samt metalemner med påvulkaniseret gummi. Vi har samtidig udviklet egenproduktion på automatiske maskiner af M-FLEXTM fjederbelastede PTFE-manchetter i store serier. Dette muliggør anvendelsen af denne alsidige tætningstype i en betydelig bredere vifte af applikationer end hidtil.