M Seals
Velkommen til M Seals A/S

M Seals


                


Filnavn Filtype Størrelse Hent
Mseals allround UK ver. 2.7-1.pdf 9,12 MB Download

Det sikre valg, når det drejer sig om tætninger og formdele til hydraulik, pneumatik, maskinteknik, finmekanik samt proces- og medicinalvareindustrien.

Vi har målrettet arbejdet hen imod en specialisering inden for tætninger til alle grene af industrien samt individuelt fremstillede emner i syntetisk gummi, PTFE samt metalemner med påvulkaniseret gummi.

Vi har samtidig udviklet egenproduktion på automatiske maskiner af M-FLEXTM fjederbelastede PTFE-manchetter i store serier. Dette muliggør anvendelsen af denne alsidige tætningstype i en betydelig bredere vifte af applikationer end hidtil.


PRODUKTION m-seals_B__8349-2 PRODUKTION m-seals_B__8377 PRODUKTION m-seals_B__8360 PRODUKTION m-seals_B__8363


M Seals blev grundlagt i 1963 under navnet Mogens Christensen, Ingeniør- & Handelsfirma A/S. Vi er et firma i fortsat udvikling og råder i dag over 4000 m2  kontor, laboratorium, produktion og lager. I Sverige har vores datterselskab, M Seals AB i Halmstad, stor fremgang, ligesom Kina er blevet et stort marked for os med etablering af en lokal salgsafdeling. I 2007 blev M Seals en del af den internationale gruppe DIPLOMA PLC. Dette har åbnet nye muligheder, bl.a. i form af frugtbart samarbejde med andre virksomheder i gruppen, fx det amerikanske Hercules Sealing Products.