Messer 2020
- vi deltager hvert år på udenlandske og regionale messer, inden for bl.a. maskinteknik, finmekanik, proces- og medicinalvare-industrien samt vindmølleindustrien.

Messer 2020

14. - 16. Oktober, China Windpower Beijing

 

I årtier har vi i Danmark brugt mange ressoucer på forskning og udvikling af vindenergisektoren med det formål, at gøre danske virksomheder til verdensførende takket være deres erfaring og know-how indenfor nøgleområder som innovation og kvallitet.

 

Et bredt udsnit af disse kompetente danske virksomheder, der repræsenterer en bred vifte af produkter og tjenester med alt fra konsulentbistand, fremstilling, installation og løbende support indenfor vindteknologi, bringer nu deres ekspertise til Kina. Den danske vindenergigruppe (DWEG) deltager nemlig for 14. gang med en dansk pavillion på China Windpower og det forventes, at ca.25 danske firmaer vil være repræsenteret på den meget centralt placerede stand. Så gå ikke glip af chancen for at møde nogle af de danske virksomheder på den 360 m2 store danske pavillion.

    

              China Windpower er: 

                         • den største og mest betydningsfulde internationale vindenergikonference i Kina

                         • stedet, hvor de store internationale producenter af vindmøller deltager

 

Læs mere her: https://www.chinawind.org.cn/cwp2020/index_en.php


10. - 13. November, Elmia Subcontractor

 

Elmia Subcontractor er med sine omkring 1.200 udstillere fra cirka 30 lande samlet i 4 haller fordelt på over 18.000 m2 nordeuropa's største og mest betydningsfulde underleverandørmesse.

Messen besøges af et stort antal beslutningstagende indkøbere fra den svenske industri med op til 15.000 besøgende.

Her finder du virksomheder fra næsten alle grene af underleverandørindustrien. Du kan få opdateringer om nyheder indenfor branchen, finde nye forretningspartnere og interessante kontakter.

Udstillere viser bl.a. deres nyeste tiltag og trends indenfor branchen, så du kan få inspiration til nye løsninger. En uafhængig undersøgelse viser, at ca. 60 % af de besøgende får nye kontakter i løbet af messen.

 

Læs mere om Elmia her:  https://www.elmia.se/en/subcontractor